Actuele verkeersinformatie over alle files nu rond Amsterdam
Verkeersinformatie - Flitsers

Bekijk hier welke flitsers op dit moment gespot zijn op de Nederlandse wegen. Altijd actueel! Voorkom onnodige bekeuringen door te hard rijden. Wees voorbereid voordat je de weg op gaat. Naast de bekende trajectcontroles staan er op verschillende grote wegen in Nederland vaak flitsers. Let extra op je snelheid op deze wegen:Actuele flitsers:

  A27   van Utrecht richting Almere
HMP 85.0


  A4   van Den Haag richting Delft
HMP 52.8


  A6   van Lelystad richting Muiderberg
HMP 46.2


Verkeersinformatie - Files

Op Filesnu.nl vind je actuele verkeersinformatie voor heel Nederland? Ben jij benieuwd waar de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route actuele files zijn? Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing.Een overzicht van de actuele files in Nederland:

  A1   van Apeldoorn richting Amsterdam
8 km (HMP 60.0 → HMP 51.0)


  A1   van Amsterdam richting Amersfoort
5 km (HMP 18.0 → HMP 23.0)


  A2   van Utrecht richting Amsterdam
6 km (HMP 42.0 → HMP 36.0)


  N235   van Amsterdam richting Purmerend
0 km (HMP 00.1 → HMP 07.2)


  N236   van Weesp richting Hilversum
0 km (HMP 02.5 → HMP 14.6)


  N246   van Beverwijk richting Westgraftdijk
0 km (HMP 33.3 → HMP 40.7)


  N247   van Amsterdam richting Hoorn
0 km (HMP 29.3 → HMP 41.7)


Amsterdam

Iedere werkdag is het opnieuw erg druk in en rond Amsterdam. Files in Amsterdam zijn geen uitzondering. Op de A4, de A10 en de A1 staat het vaak stil door file. Niet alleen de snelwegen naar Amsterdam staan vaak dicht door files, maar ook het centrum van Amsterdam. Zo is er de Coentunnel waar het vaak druk is, maar ook bij Eembruggen en bij Hoevelaken is vaak file. Ben je van plan om van of naar Amsterdam te reizen en wil je de files vermijden? Check dan altijd de meest actuele verkeersinfo en zorg dat je onderweg niet voor verrassingen kom te staan.