Files Nu Weer Blog Over ons

BLOG

Stabiele aanhangers van topkwaliteit

Zaterdag 13 oktober 2018

Een stabiele aanhanger is van essentieel belang en zorgt voor een goede wegligging. Terwijl je onderweg bent krijg je te maken met veel omstandigheden. Van files tot ernstige weersomstandigheden. Tijdens deze situaties is het fijn dat je kunt vertrouwen op een betrouwbare aanhangwagen.

Sterk en betrouwbaar

Hapert staat al meer dan 50 jaar garant voor sterke, betrouwbare en stabiele aanhangers. Door hun beproefde lastechnologie zijn de aanhangers ook nog eens erg duurzaam. Hapert is dé marktleider op het gebied van aanhangwagens in de gehele Benelux. Transportoplossingen waarop je blindelings kan vertrouwen. Dat is wat Hapert jou te bieden heeft.

Op de website van Hapert vind je de verschillende modellen aanhangers. Leverbaar voor zowel particulieren als ondernemers. Naast het kopen van een aanhanger is het ook mogelijk om de transportoplossing te leasen.

Lage kosten

Alle Hapert modellen zijn gemaakt om dagelijks maximaal te presteren en voor lange tijd mee te gaan. Zo hebben wij de meest duurzame aanhangwagens van Europa. Naast een stabiele en betrouwbare aanhanger staan onze transportoplossingen dus ook voor de laagste kosten per kilometer. Vooral voor zakelijke klanten is dit van belang om je bedrijfskosten te verlagen voor de komende jaren.

Door heel het land heeft Hapert dealers waarbij je terecht kan voor het uitkiezen en/of samenstellen van een aanhanger dat voor jou dé transportoplossing biedt. Door heel Nederland is er wel een dealer in de buurt te vinden. Daarnaast heeft Hapert ook een groot aantal internationale dealers.