Files Nu Weer Blog Over ons

BLOG

Rijden met kilometerregistratie erg eenvoudig

Donderdag 29 maart 2018

Steeds meer automobilisten maken gebruik van kilometerregistratie in hun auto. Steeds maar bijhouden hoeveel kilometer je gereden hebt op een bepaalde dag was voorheen een tijdrovende werkzaamheid, maar dat is verleden tijd. Er zijn steeds meer tools te vinden die jou helpen bij het bijhouden van je ritten, en dus ook je kilometers. Ook voor jou kan het vanaf nu een fluitje van een cent zijn.

Het is mogelijk een een GPS black box in je auto te (laten) installeren. Een black box is eigenlijk te vergelijken met een black box in een vliegtuig, hiermee wordt alles wat de auto doet geregistreerd. Denk bijvoorbeeld aan de routes die je gereden hebt, de snelheden waarmee gereden is en dus ook de kilometers die in een bepaalde periode zijn afgelegd. Het is een instrument waarmee je volledig inzicht krijg in jouw autoritten. Wil je zakelijk en privegebruik van elkaar scheiden? Geen probleem, dat kan allemaal worden bijgehouden.

Het zal jouw kilometerregistratie dus een stuk makkelijker maken. Maar vergeet niet dat het nog meer voordelen kan hebben. Wat dacht je van een alarm instellen per SMS wanneer je auto op een zondag gestart wordt? Veiligheid kan daarmee vergroot worden.

Data kan voor langere tijd worden opgeslagen. Zo heb jij na een tijdje te rijden met een black box auto een flink profiel van jou als bestuurder opgebouwd. Ben jij ook benieuwd hoe jouw persoonlijk rijgedrag er uit ziet over een langere periode? En wil jij naast dit inzicht ook nog eens makkelijk omgaan met je kilometerregistratie? Dan is een GPS black box in jouw auto zeker geen overbodige luxe. Deze tool is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar dus voor jou zit er zeker een geschikte optie tussen.