Files Nu Weer Blog Over ons

BLOG

Ben je de files beu? Ga off-road met een Suzuki

Woensdag 17 oktober 2018

Er zijn steeds meer files op de Nederlandse wegen, tot grote ergernis van de meeste weggebruikers. Wachten is natuurlijk nooit leuk, maar omdat er te veel mensen zijn die op hetzelfde moment de snelweg willen gebruiken waar jij ook rijdt, wordt het erg druk. Wij geven je graag een goede tip om minder in de files te staan en het autorijden leuker te maken. Ga eens off-road!

Kwaliteit van je banden

Altijd maar over die zelfde snelweg rijden is eigenlijk vrij saai. Er zijn veel mooiere wegen te vinden in Nederland om lekker op te rijden, en bijkomend voordeel is dat het er veel minder druk is. Maar met wat voor auto ga je nou off-road rijden? Het is natuurlijk heel zonde om met je mooie witte familieauto off-road te gaan. Waarschijnlijk niet goed voor de auto en je bent waarschijnlijk vele uren bezig om de auto weer brandschoon te krijgen. De echte liefhebbers weten het wel, om goed off-road te kunnen rijden koop je een nieuwe auto. Een auto waarin je je lekker kunt uitleven. Geen files, geen flitsers, alleen maar plezier.

Concentratie en afleiding

Een mooi voorbeeld daarvan zijn Suzukis. Autofabrikant heeft een aantal zeer geschikte modellen om off-road mee te rijden. Zo is er de Suzuki Jimny, een stevige terreinwagen met terreinbanden, vierwielaandrijving en echte off-roadcapaciteiten. Met deze auto wil je niet eens op de snelweg rijden, maar wil je zo snel mogelijk het off-road terrein op om daar lekker je gang te gaan. Het is een auto voor echte liefhebbers. Voor avonturiers die niet van platte snelwegen houden, maar juist van bochtige en heuvelachtige parcours. Ook heb je de Kia sportage die perfect is voor off-road avonturen. Met deze auto is de weg en off-road goed te combineren. Hier kan je bij de lokale Kia dealer meer informatie over vragen.

Zeg nou eerlijk, daar ga je met je gewone auto toch niet rijden? Nee, daar kies je een off-road auto voor. Neem eens een kijkje op internet, want je kunt ze natuurlijk bij een dealer gaan bekijken, maar ook tweedehands zijn er veel opties te vinden. Ga jij binnenkort ook een Suzuki kopen?