Files Nu Weer Blog Over ons

BLOG

Val op met een autosticker

Donderdag 3 mei 2018

We kennen het allemaal. Je staat in de file en je bent wat om je heen aan het kijken. Alle auto’s die je inhaalt bekijk je uitgebreid. De ene auto is nog mooier dan de andere, maar jij als autoliefhebber kijkt natuurlijk je ogen uit tussen al die andere auto’s. Maar hoe zorg jij er nou voor dat jij opvalt in de file? Als je er toch staat, kun je maar beter het beste van jezelf laten zien!

Allerlei auto's op de weg

Je ziet van alles voorbij komen, van schone auto’s tot vieze auto’s, grote bussen en kleine autootjes, alle kleuren van de regenboog en ieder bekend automerk zie je wel voorbij komen. Uit onderzoek blijkt dat men vaak in de file op zoek gaat naar mooie auto’s. Auto’s die opvallen, die de aandacht trekken op een positieve manier. Één van die varianten die vaak opvallen, zijn auto’s die op een andere manier gedecoreerd zijn dan andere. Denk bijvoorbeeld aan auto’s met een autosticker. Het beplakken van je auto met een autosticker gebeurt tegenwoordig steeds vaker. Dit hoeft niet opvallend te zijn, maar het geeft je auto vaak net een wat originelere look. Wat meer klasse en wat meer uitstraling. Een relatief makkelijke betaalbare manier om lekker op te vallen!

Regels omtrent autostickers in Nederland

Er zitten in Nederland wel regels verbonden aan de hoeveelheid en de soorten stickers die je op je auto mag plakken. De Nederlandse Politie houdt hier regelmatig toezicht op, waardoor het belangrijk is dat je goed op de hoogte bent van wat wel mag en wat niet mag. Zo mag het je zicht bijvoorbeeld niet belemmeren en mogen de ruiten niet helemaal geblindeerd zijn. De lichtdoorlatendheid moet altijd boven de 55% zijn. Gelukkig zijn er wel heel veel varianten die wél mogen. Je kunt er zelfs voor kiezen om reclame te maken tegen een bepaalde vergoeding met een autosticker. Niet erg decoratief, maar wel handig voor degene die op zoek is naar een financieel extraatje. Mogelijkheden genoeg dus om op te vallen, als je weer eens achteraan moet sluiten in de file!