Files Nu Weer Blog Over ons Korting op brandstof

FILES

AMSTERDAM

Momenteel


5
files

Totale lengte


8
kilometer

Temperatuur


13.3 °
graden

Actuele files in Nederland:

  A2   van Utrecht richting Amsterdam 3 km (HMP 42.0 → HMP 39.0)

  A12   van Utrecht richting Den Haag 3 km (HMP 05.0 → HMP 01.0)

  A27   van Gorinchem richting Breda 2 km (HMP 37.0 → HMP 34.0)

  N200   van Zandvoort richting Amsterdam 0 km (HMP 19.8 → HMP 00.1)

  N210   van Rotterdam richting Schoonhoven 0 km (HMP 00.0 → HMP 02.8)

Amsterdam

Het overzicht van alle files is afkomstig van RouteRadar.nl. De weersinformatie is afkomstig van Buienradar.nl.

Iedere werkdag is het opnieuw erg druk in en rond Amsterdam. Files in Amsterdam zijn geen uitzondering. Op de A4, de A10 en de A1 staat het vaak stil door file. Niet alleen de snelwegen naar Amsterdam staan vaak dicht door files, maar ook het centrum van Amsterdam. Zo is er de Coentunnel waar het vaak druk is, maar ook bij Eembruggen en bij Hoevelaken is vaak file. Ben je van plan om van of naar Amsterdam te reizen en wil je de files vermijden? Check dan altijd de meest actuele verkeersinfo en zorg dat je onderweg niet voor verrassingen kom te staan.

Verkeersinformatie

Ga jij straks het verkeer in? Bekijk dan vooraf goed de verkeersinfo. Er staan vaak files in Nederland die vertraging op jouw route kunnen veroorzaken. Wij laten je zien welke files nu in Nederland staan, zodat je hier rekening mee kunt houden. In de interactieve kaart vind je file info. Deze verkeersinformatie is altijd actueel.

In Nederland staan files vaak op dezelfde plekken. Zo staat men op de A4 tussen Den Haag en Amsterdam vaak stil bij Zoeterwoude-Dorp en op de A20 tussen Hoek van Holland en Gouda bij Terbregseplein. Maar wil jij weten waar de actuele files staan in Nederland? Wij laten het je zien, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Drukte rond Amsterdam

Het verkeer in Nederland is vaak tijdens de spits erg druk, ook in en rond Amsterdam. De druktste tijden zijn tussen half 8 en half 9 's ochtends en tussen half 5 en half 7 's avonds. Moet je toch in die periode de weg op, check dan altijd de actuele verkeersinformatie en bekijk waar er file staat. Is het nu echt te druk in of rond Amsterdam? Dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om goedkoop te overnachten in Amsterdam.