Files Nu Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Het blijft nog een aantal dagen wisselvallig en morgen staat er veel wind. Toch verschijnt er licht aan het eind van de tunnel en dat is goed nieuws voor diegenen die volgende week herfstvakantie hebben. Vanmiddag komt vanuit het westen de zon steeds vaker tevoorschijn. Er is nog wel kans op een enkele lokale bui, maar de droge momenten overheersen. Het wordt 15 graden in het noordwesten en 17 in Limburg. Er staat een matige zuiden- tot zuidwestenwind.Vanavond en vannacht zien we een afwisseling van opklaringen en wolkenvelden en bestaat er nog steeds kans op een bui. Het koelt af naar 10 tot 12 graden en de zuidenwind waait matig. Morgen is het wisselend bewolkt en trekken enkele (stevige) buien over het land met kans op onweer en windvlagen. Het wordt 's middags 15 graden en er staat veel wind. De zuidwestenwind neemt toe tot matig of vrij krachtig en aan zee tot hard, windkracht 4 tot 8. In het noordwestelijk kustgebied bestaat kans op zware windstoten tot 75 km/u. De dagen erna is er dankzij de komst van een hogedrukgebied eindelijk uitzicht op een weersverbetering. Voor het zover is verloopt de zaterdag tamelijk bewolkt met enkele buien. Vanaf zondag laat de zon zich geregeld zien en blijft het vrijwel droog. Eerst is het een graad of 15, vanaf dinsdag wordt het zachter met woensdag in het zuidoosten misschien wel 20 graden. 


Momenteelfiles

Totale lengtekilometer

Temperatuur


15.5 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27