Files Nu Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Vanavond komen nog een aantal stevige buien voor, soms met hagel, windstoten en soms veel regen. In de loop van de avond wordt het rustiger en droger. Morgen een vrij zonnige dag met aangename temperaturen, zeker als je deze vergelijkt met wat de waarden later in de nieuwe week worden. Kans op een hittegolf!Vanavond komen plaatselijk eerst nog een paar stevige buien voor, mogelijk met onweer, hagel en windstoten. In de loop van de avond worden de buien minder actief en nemen ook in aantal af. Het wordt al met al droger en het klaart ook wat meer op. De wind is zak tot matig en komt uit het zuidwesten.Vannacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Het is op de meeste plekken droog, maar een lokaal buitje is echter mogelijk. De temperatuur daalt naar 15 graden en de zuidwestenwind waait matig en aan zee vrij krachtig.Morgen belooft een vrij zonnige dag te worden. Alleen in het zuiden komt meer bewolking voor en daar kan in de ochtend zeer lokaal nog een bui vallen. 's Middags blijft het overal droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 21 graden aan zee, 23 in het midden en mogelijk 25 of 26 graden in het zuidoosten. De wind is matig en komt uit het westen.   De dagen daarna begint het langzaam maar zeker op te warmen! Maandag valt het met de zon tegen, het blijft wel droog en het wordt 23 tot 27 graden. Van dinsdag t/m vrijdag wordt het in Nederland tropisch heet met volop zonneschijn. Het wordt steeds heter met op donderdag temperaturen tussen 32 en 38 graden. Ook in de nachten koelt het vervolgen maar moeizaam af (minima boven 20 graden!)


Momenteel


3
files

Totale lengte


4
kilometer

Temperatuur


23.3 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27