Files Nu Flitsers Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Vandaag liep de temperatuur in het binnenland voorlopig voor het laatst op tot zomerse waarden. Morgen is het totaal ander weer met enkele stevige buien en in de ochtend heel even storm in het Waddengebied. Het is ook gevoelig frisser. Ook de dagen daarna blijft het herfstachtig. Vanavond zijn er eerst nog opklaringen, vannacht raakt het van het westen uit bewolkt en later volgt de eerste regen in het uiterste westen. Warme lucht is vannacht nog aanwezig in onze omgeving, met 16 tot 19 graden is het zelfs zeer zwoel. De wind draait naar het zuiden en trekt in de loop van de nacht weer aan.Morgenochtend passeert vanuit het westen een zone met buiige regen. Daarachter wordt het wisselend bewolkt met vooral in het noorden nog een paar buien, mogelijk met onweer en windstoten. Na een uitzonderlijk milde nacht daalt de temperatuur naar 15 tot 17 graden in de middag. In de ochtend is het ronduit onstuimig en staat er een (vrij) krachtige en aan zee stormachtige zuiden- tot zuidwestenwind. Langs de noordwestkust kan het kortstondig stormen, windkracht 9. Er bestaat kans op zware windstoten tussen 75 en 100 km/u. In het waddengebied zijn zelfs zeer zware windstoten tot 120 km/u mogelijk. In het Waddengebied blijft het de hele middag onstuimig. Ook in de avond kunnen in de kustgebieden soms forse windstoten voorkomen, met name in de nabijheid van buien.De dagen erna blijft het wisselvallig weer in Nederland en komt de warmte voorlopig niet meer terug. Zaterdag is het wisselend bewolkt met slechts een enkele bui. Bij een doorstaande westenwind wordt het alleen niet warmer dan een graad of 16. Zondag lijkt nat te verlopen en wordt het een graad of 15 in het noordoosten tot nog 20 graden in het uiterste zuiden. Tussen zondagavond en maandagochtend waait het opnieuw fors met aan zee misschien weer een storm en zware tot zeer zware windstoten.


Momenteel


1
files

Totale lengte


3
kilometer

Temperatuur


21.0 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27