Files Nu Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Zondag deed zijn naam eer aan. Maandag vallen er eerst enkele buien maar uiteindelijk wordt het droog met geregeld zon. De rest van de week is het rustig en op de meeste dagen ook droog weer.  Vannacht neemt de bewolking van het noordwesten uit toe en vallen er met name over de noordoostelijke helft van het land een aantal buien. Bij de buien is kans op hagel en aan de noordkust komen windstoten tot 75 km/u voor. In het zuidwesten blijft het nagenoeg droog en komen opklaringen voor. De minima lopen uiteen van 3 graden in het zuidoosten tot 6 graden aan zee. De wind draait naar het noordwesten en neemt toe tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer tot (vrij) krachtig en in het Waddengebied mogelijk tot hard, windkracht 7. Maandagochtend trekken er opnieuw enkele buien over vooral het noorden en oosten van het land. Bij de meest actieve buien is er ook kans op hagel en windstoten tot zo'n 75 km/u. Maandagmiddag wordt het van het noordwesten uit droger en wisselen zon en wat (stapel)wolken elkaar af. De temperatuur ligt rond de 9 graden. De noord- tot noordwestenwind is vrij krachtig, soms krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, kracht 6-7. In de loop van de dag neemt de wind langzaam in kracht af. De dagen daarna keert het rustige weer snel terug. Er is veel bewolking waar dinsdag lokaal een spat regen uit valt. Verder schijnt ook de zon af en toe en er staat maar weinig wind. Eerst is het een graad of 10, later in de week gaat het kwik richting de 15 graden.


Momenteel


16
files

Totale lengte


34
kilometer

Temperatuur


7.9 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27