Files Nu Flitsers Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

De komende tijd is het rustig en droog herfstweer met veel zon. Het wordt langzaam kouder en vanaf het weekend waait er een schrale oostenwind.Vanmiddag is het mooi en droog herfstweer. De zon schijnt flink en wordt hooguit wat gehinderd door sluierwolken. Het wordt een graad of 13. De matige zuidenwind draait in de loop van de middag naar het zuidoosten.Vanavond en vannacht klaart het breed op. Het wordt op sommige plaatsen nevelig of mistig. Tegen de ochtend kan in het westen van het land bewolking vanaf zee binnen drijven. De temperatuur daalt naar 5 graden langs de kust en tot dichtbij het vriespunt in het zuidoosten van het land. Aan de grond gaat het op veel plaatsen licht vriezen. Er waait een zwakke tot aan zee matige zuidoostenwind.Morgen begint de dag soms grijs. Daarna wordt het schitterend weer met volop zon en blijft het droog. De temperatuur loopt voorlopig voor het laatst op tot ruim in de dubbele cijfers. Het wordt 10 graden in het noorden en lokaal nog 14 graden in het zuidwesten. De wind waait zwak tot matig en komt uit het zuidoosten.De dagen erna zorgt een krachtig hogedrukgebied voor zonnig en droog weer. De eerste dagen kan in de nacht en ochtend mist ontstaan. Zaterdag is het prachtig weer voor de landelijke Sinterklaas intocht in Zaanstad. In het weekend neemt de oostelijke wind in kracht toe en gaat het schraal aanvoelen. De temperatuur daalt langzaam naar 7 graden op zondag en in de nacht daalt de temperatuur naar waarden rond het vriespunt.


Momenteel


2
files

Totale lengte


3
kilometer

Temperatuur


12.5 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27