Files Nu Flitsers Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Vandaag overheerst de bewolking en valt soms een spat motregen. Morgen begint ook grijs, maar 's middags is het zonnig en landinwaarts voor heel even zomers warm!Vanmiddag blijft het vrij bewolkt, maar vooral in het Waddengebied en aan de westkust komt de zon vaker tevoorschijn. Gedurende de middag neemt de kans op motregen af. De middagtemperaturen lopen uiteen van 20 graden aan de kust tot 23 graden in het zuidoosten. Door de hoge luchtvochtigheid voelt het beetje klammig aan. De wind draait naar het westen en neemt af tot matig.Vanavond en de komende nacht blijft de bewolking overheersen. Het wordt niet veel kouder dan een graad of 15. De zwakke tot matige wind draait naar zuid tot zuidwest.Morgen is het eerst op veel plekken nog bewolkt, maar vanuit het westen wordt het steeds zonniger. Het kwik stijgt in de kustgebieden naar 20 tot 22 graden. In het binnenland wordt het zomers warm met in Limburg zelfs mogeljik 28 graden. De zuidwestenwind, die later weer naar het westen draait, is matig en aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.De dagen daarna verlopen ronduit koel. Tot en met zaterdag is het niet veel warmer dan 16 graden! Daarbij valt op donderdag en vrijdag een beetje regen. Vanaf zondag loopt de temperatuur weer flink op!


Momenteel


23
files

Totale lengte


69
kilometer

Temperatuur


19.3 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27