Files Nu Weer Blog Over ons

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Een hogedrukgebied zorgt ervoor dat de laatste dagen van de zomer van 2021 er goed uitzien. Het blijft in ieder geval tot en met het begin van de astronomische herfst op woensdag heerlijk nazomeren. Daarna worden de bordjes verhangen!Vandaag begint de dag in het westen, midden en zuiden plaatselijk met dichte mist. In de loop van de ochtend lost de mist geleidelijk op. Verder is het vandaag heerlijk weer met zonnige perioden en een paar wolkenvelden en ontstaan er vanmiddag enkele stapelwolken. De temperatuur varieert van 19 graden op de Waddeneilanden tot 23 graden in Zeeuws-Vlaanderen. De wind waait zwak tot matig en komt uit het oosten.Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen afgewisseld door een paar wolkenvelden en blijft het droog. Omdat de aangevoerde lucht droger zal zijn dan de afgelopen nacht is de kans op mist een fors kleiner. De temperatuur komt uit tussen 14 graden aan zee en lokaal 10 graden in het binnenland. Er waait een zwakke tot matige oostenwind.Morgen belooft een heerlijke nazomerdag te worden met flinke zonnige perioden en blijft het droog. De meeste zon zien we in het westen van het land terwijl het oosten van het land ook te maken heeft met enkele wolkenvelden vanuit Duitsland. In de middag loopt de temperatuur uiteen van 18 graden op de Waddeneilanden, 21 graden in het midden van het land en in het uiterste zuidwesten kan het wel 23 graden worden. Er waait een zwakke tot matige en in het Waddengebied vrij krachtige oostenwind.De dagen erna komt er eerst nog geen verandering in het huidige weerbeeld. Het betekent fijn nazomerweer met zonnige perioden en het blijft overal droog. In de middag wordt het 17 tot 20 graden. Woensdagavond begint om 21:21 uur de astronomische herfst. Vanaf donderdag gaat het weer daarin mee en dat betekent overgang naar wisselvallig weer met af en toe regen of enkele buien en uiteindelijk ook lagere temperaturen. De wind neemt daarbij ook in kracht toe.

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27