Files Nu Weer Blog Over ons

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

De komende dagen maken lagedrukgebieden de dienst uit. Dit zorgt voor wisselvallig weer met geregeld regen of buien. Daarnaast staat er soms een stevige wind met kans op zware windstoten. Kortom: herfstweer!Vannacht is het wisselend bewolkt en valt lokaal een bui. Tweede helft van de nacht neemt vanuit het westen de buiigheid toe. Vooral in de kustgebieden is dan ook kans op stevige buien met onweer, korrelhagel en zware windstoten tot 90 km/u. De temperatuur komt niet lager uit dan 6 graden. De wind blijft een belangrijke rol spelen op het weertoneel. De zuidwestenwind waait vrij krachtig en aan zee hard.Maandag begint de dag bewolkt, met verspreid over het land buien. Die buien kunnen gepaard gaan met korrelhagel en vooral langs de kust ook met onweer. De zon komt maar mondjesmaat tevoorschijn. 's Middags neemt het aantal buien vanuit het noordwesten af en komt de zon soms even tevoorschijn. Het wordt maximaal 8-9 graden. De wind draait overdag van zuidwest naar noordwest en waait matig en aan zee hard, windkracht 3 tot 7. In de kustgebieden is kans op zware windstoten tot mogelijk 80 km/u. De komende dagen draait de herfstmachinerie op volle toeren! Het is en blijft dan ook sterk wisselvallig met geregeld regen of buien en soms staat er veel wind met kans op zware windstoten. De temperatuur ligt daarbij rond ene graad of 7 en dat is normaal voor deze periode.Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27