Files Nu Flitsers Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Het blijft de komende dagen licht wisselvallig lenteweer droge en zonnige momenten, maar af en toe ook een bui. Het waait in eerste instantie flink door, maar tijdens Koningsdag wordt het wel wat rustiger.Vanavond en komende nacht valt er plaatselijk nog een bui, maar er zijn ook brede opklaringen. De temperatuur daalt naar een graad of 7. De wind waait uit het zuidwesten tot westen en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer nog vrij krachtig.Morgen wisselen zonneschijn en stapelwolken elkaar af. Vooral in het binnenland kan een bui vallen. In de kustgebieden is het overwegend droog en komt de zon vaker tevoorschijn. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 11 graden vlak bij zee tot lokaal 15 graden in Limburg. De westen- tot zuidwestenwind is veelal matig en aan zee vrij krachtig.Op Koningsdag schijnt eerst de zon af en toe en valt in het noorden een enkele bui vallen. Gedurende de de dag neemt de bewolking vanuit het zuidwesten toe. In de avond volgt op meer plaatsen regen. Bij weinig wind wordt het rond 15 graden. Het weekend verloopt een stuk wisselvalliger. Vooral zondag lijkt een natte dag te worden. De temperatuur blijft ook dan rond de 15 graden schommelen.


Momenteel


16
files

Totale lengte


34
kilometer

Temperatuur


13.0 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27