Files Nu Flitsers Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Op zaterdag zouden er enkele buien tot ontwikkeling kunnen komen. Voor de rest blijft het aanhoudend droog en vooral na het weekeinde neemt de warmte verder toe. Vanochtend hangen er boven het noorden en oosten nog enkele wolkenvelden. In het westen en zuidwesten komen in alle vroegte nog enkele mistbanken voor. Voor de rest draait het om zonneschijn. Waaien doet het aanvankelijk niet of nauwelijks.Vanmiddag ontstaan er vrij veel stapelwolken, maar het blijft droog. Vlak aan zee is en blijft het overwegend meest zonnig weer. De middagtemperaturen lopen uiteen van 23 graden in het noordelijk kustgebied tot plaatselijk 29 of 30 graden in het oosten en zuidoosten. De wind wordt zwak tot matig uit het noordoosten; aan de kust steekt een noordenwind op.Vanavond en de komende nacht is het in het noorden opnieuw bewolkt. In de rest van het land komen brede opklaringen voor. In opklaringsgebieden koelt het lokaal af naar een graad of 10. Elders minima tussen 12 en 16 graden. De noordoostenwind is zwak tot matig.Vrijdag is het opnieuw zonnig, maar in de middag vormen zich landinwaarts stapelwolken. Tot de avond blijft het droog: daarna neemt in het zuiden de kans op een lokale (onweers)bui toe. De temperatuur komt in het noordelijk kustgebied uit op 23, in het zuiden en oosten plaatselijk 30 graden. De wind draait geleidelijk naar noord en is zwak tot matig. In de kustgebieden is er kans op een vrij krachtige wind.Tijdens het weekeinde neemt de warmte iets af en vooral zaterdag kan er plaatselijk een regen- of onweersbui tot ontwikkeling komen. Volgende week is het echter weer droog, zonnig en zeer warm met na maandag op veel plaatsen tropische temperaturen.Bent u de komende dagen op zomervakantie Europa? Bekijk dan ons vakantieweerbericht.


Momenteel


3
files

Totale lengte


8
kilometer

Temperatuur


17.3 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27