Files Nu Weer Blog Over ons

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Vandaag passeert van noordwest naar zuidoost een storing met soms stevige buien. De komende dagen ziet het er voor vakantievierend Nederland even iets beter uit. Het blijft echter nog wel aan de koele kant. Vanmiddag trekt een gebied met stevige buien met kans op onweer, hagel en lokaal zelfs wateroverlast richting het oosten. Soms probeert de zon even tevoorschijn te komen, maar pas later in de middag wordt het vanuit het noordwesten droger en komt de zon vaker tevoorschijn. Het wordt 18 graden in het noordwesten tot 21 graden in het zuidoosten van het land. De matige zuidwestenwind ruimt in de loop van de middag naar het noordwesten.Vanavond trekken de buien ook in het zuidoosten weg en breiden de opklaringen zich verder uit. In het zuiden blijft het tamelijk bewolkt en in het zuiden van Limburg zou ook nog een bui kunnen vallen. Later in de nacht neemt ook in het noorden de kans op een bui weer toe. Het koelt af naar 13 graden aan zee tot zo'n 9 graden in het binnenland. De zwakke tot matige wind waait uit het westen.Morgen is er een afwisseling van zon en wolken met de meeste wolkenvelden in het zuiden en noorden van het land. Hier kan ook een enkele bui vallen. Het midden van het land lijkt de beste papieren te hebben wat betreft zonneschijn. In de temperatuur komt nog niet veel verandering. Het wordt 18 graden op de Waddeneilanden tot lokaal nog 21 graden in het oosten. Er staat een zwakke tot matige westen- tot noordwestenwind.De komende dagen laat eerst de zon zich geregeld zien en met name in het zuiden vallen nog enkele buien. Vanaf donderdag wordt het helaas wisselvalliger met geregeld regen of enkele buien en bestaat er soms kans op onweer. De temperatuur blijft zich gematigd opstellen en loopt vanaf donderdag op naar iets boven de 20 graden. 

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27