Files Nu Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Vanuit het oosten wordt koude lucht aangevoerd. Daardoor gaat het vannacht in het oosten lokaal 10 garden vriezen! Dinsdag gaat het vanuit het westen sneeuwen. Vanavond en vannacht is het kraakhelder. Alleen in het noorden trekken er af en toe wolkenvelden voorbij of ontstaat er een lokale mistbank. Het gaat licht tot matig en lokaal mogelijk streng vriezen. De temperatuur daalt naar -4 graden vlak aan zee en lokaal -10 graden in het oosten van het land. Er staat maar weinig wind. Aan het eind van de nacht neemt in het uiterste noorden de bewolking toe. Morgen is het opnieuw zonnig en blijft het droog. Alleen in het noorden van het land is meer bewolking aanwezig en mogelijk valt daar een beetje regen wat op een bevroren ondergrond valt. Dit kan voor verraderlijke gladheid zorgen. In de middag loopt de temperatuur wat verder op dan vandaag met maxima tussen 2 graden in het oosten en 5 graden in het noordwesten van het land. De wind neemt toe tot zwak of matig en komt uit het zuidwesten.De dagen erna blijft het winters in Nederland met in de nacht en ochtend lichte tot matige vorst en in de middag lichte dooi. Dinsdag gaat het vanuit het westen sneeuwen. Op veel plekken valt dan 1-3 cm sneeuw. Vanaf woensdag blijft het overwegend droog met vooral op donderdag zonnige perioden. Pas in het weekend wordt de neerslagkans groter en wordt het iets minder koud.


Momenteel


16
files

Totale lengte


34
kilometer

Temperatuur


-0.3 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27