Files Nu Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Een noordwestelijke stroming zorgt nog even voor de aanvoer van koele lucht. Later deze week draait de wind naar het zuiden en stroomt warme lucht het land in. Vooral in het weekend is dat te merken; regionaal zomerse temperaturen! Vanavond en vannacht wordt het tijdens opklaringen overigens nog wel frisjes. Op een enkele plek is nachtvorst ook niet uitgesloten. Vanavond wisselen wolken en opklaringen elkaar af en is het meest droog. Niet helemaal, want lokaal kan er nog een lichte bui vallen. In de loop van de avond klaart het in het binnenland breder op (en wordt het rap frisjes). De wind is eerst nog matig uit noordwestelijke richting, maar gaandeweg de avond zwakt de wind af en wordt variabel qua richting.  Vannacht zijn er in het oosten en zuidoosten brede opklaringen. In het westen en noordwesten komt meer bewolking voor en is kans op een lichte bui. Tijdens opklaringen kan lokaal een mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 12 graden aan zee tot 5 graden in het binnenland. Tijdens opklaringen kan het in het oosten en zuidoosten verder afkoelen naar een graad of 3, met aan de grond kans op lichte vorst. De wind is zwak tot matig en komt uit verschillende richtingen.Morgen is het vooral in het westen en noorden bewolkt en daar kan het af en toe wat miezeren. In het oosten en zuidoosten komt, nadat de mistbaken zijn opgelost de zon geregeld kijken. In de loop van de dag breekt ook in het noorden en westen de zon voorzichtig door. In de zuidoostelijke helft van het land blijft het overwegend zonnig. De middagtemperatuur loopt uiteen van 16 graden op de Wadden tot 19 graden in Limburg. De wind is variabel en zwak tot matig van kracht.De dagen daarna wordt het geleidelijk zonniger en warmer. In het weekend komen de temperaturen ruim boven 20 graden uit. Zaterdag belooft een stralende dag te worden, in de loop van de zondag raakt het wat meer bewolkt en later op de dag volgen enkele onweersbuien. Het wordt op zondag regionaal nog wel zomers warm.


Momenteel


44
files

Totale lengte


146
kilometer

Temperatuur


15.5 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27