Files Nu Weer Blog Over ons

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Een krachtig hogedrukgebied zorgt voor een rustige en droge werkweek. In de nacht bestaat er kans op mist en in het binnenland gaat het licht vriezen met kans op lokale gladheid.Vanmiddag zijn er flinke perioden met zon en kan er verspreid nog een enkele bui vallen. De temperatuur loopt op naar ongeveer 9 graden. De noordenwind waait matig en aan zee vrij krachtig en op de Wadden (vrij) krachtig.  Vanavond en vannacht klaart het in het breed op en gaat het landinwaarts licht vriezen. Wel kan zich mist gaan vormen. Het koelt af naar +3 graden aan zee tot lokaal -3 graden in het binnenland met kans op lokale gladheid op natte weggedeelten en bruggetjes. De wind neemt verder af en vannacht waait het nauwelijks. Morgen begint de dag met het krabben van de autoruiten en kan er eerst nog mist voorkomen. Daarna zien we van tijd tot tijd de zon. Het blijft in het hele land droog. Het wordt 6 graden in het zuidoosten tot 8 graden in het noordwesten. Er staat een zwakke tot in het noorden matige zuiden- tot zuidwestenwind. De rest van de werkweek verloopt droog met af en toe zon, maar er is ook kans op lage bewolking en/of mist die soms lang kan blijven hangen. Het wordt 4 tot 8 graden, maar wanneer het langdurig grijs blijft, is het kouder. In de nacht en ochtend gaat het in het binnenland licht vriezen met kans op lokale gladheid.Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27