Files Nu Weer Blog Over ons

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

De zomertijd gaat vannacht in maar van zomerweer is voorlopig zeker nog geen sprake. Er stroomt zelfs hele koude lucht over het land en lokaal valt een winterse bui. De stevige noordelijke wind maar het voor het gevoel erg koud.Vannacht wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af. Aan de westkust komt wat meer bewolking voor en kan een enkele bui vallen. Aan zee wordt het niet kouder dan een graad of 5. In het binnenland ligt de temperatuur net iets boven het vriespunt. Het waait flink.  Aan zee waait een krachtige tot harde wind uit een noordelijke richting, kracht 6 tot 7.Zondag wordt een onaangename dag wat weer betreft.  De noord- tot noordoostenwind waait (vrij) krachtig boven land en langs de kust krachtig of hard, windkracht 5 tot 7. Verder zijn er langs de kust windstoten tot 80 km/u mogelijk. Door die stevige noordelijke wind wordt het niet warmer dan 7 graden maar de gevoelstemperatuur komt nog veel lager te liggen, rond 2 graden. Pas richting de avond neemt de wind in kracht af. Niet alleen de wind is spelbreker ook komt er in het oosten en zuidoosten meer bewolking voor en kan er een winterse bui vallen. De meeste zon vinden we in het noorden en noordwesten van het land.De dagen erna is het koud voor eind maart en begin april. Het is wisselend bewolkt met op maandag kans op een maartse bui. De temperatuur komt nergens meer boven de 10 graden uit en in de nachten gaat het licht vriezen. Pas later volgende week klimt de temperatuur weer voorzichtig aan omhoog. De wind neemt wel duidelijk in kracht af. Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27