Files Nu Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Vandaag opnieuw grote verschillen! Langs de kust is het gewoon fris en in het oosten van het land warm met vanmiddag enkele onweersbuien. Vanaf morgen komt de temperatuur in het hele land op een lager niveau uit.Vanochtend komt er in het Waddengebied en noordwesten eerst mist voor. Deze verdwijnt maar moeizaam. Verder komt de zon af en toe tevoorschijn en is het droog. Langs de kust blijft het op veel plaatsen grijs met lage bewolking of mist. De temperatuur loopt in het binnenland op naar een graad of 19 aan het eind van de ochtend. Aan zee blijft de temperatuur duidelijk achter. Er waait een zwakke tot matige noordwestenwind.Vanmiddag is er slechts af en toe zon met in de kustgebieden aanhoudend kans op lage bewolking of mist vanaf zee. In het oosten van het land gaan er opnieuw enkele onweersbuien ontstaan, die (net zoals gisteren) lokaal stevig kunnen uitpakken. De temperatuur loopt fors uiteen tussen 15 graden aan zee en 23 graden langs de Duitse grens. Vanavond neemt de kans op een (onweers)bui in het oosten langzaam af. De nacht verloopt droog met plaatselijk mist en een temperatuur van een graad of 11. De wind waait matig en langs de kust soms vrij krachtig en komt uit het noordwesten.Morgen een dag met veel bewolking en in de middag soms een beetje zon. Alleen in het oosten van het land vallen enkele buien. De temperatuur komt in het hele land een stuk lager uit. In de middag is het dan met 16 graden aan de koele kant. De noordwestenwind waait matig en aan zee vrij krachtig.De komende dagen komt de zon met regelmaat tevoorschijn en vanaf vrijdag bestaat er kans op een bui. Op woensdag is het met 17 graden nog aan de koele kant, daarna loopt de temperatuur op naar rond 19 graden. Een stabiele periode van zomers warm weer staat nog niet in de kaarten.


Momenteel


1
files

Totale lengte


2
kilometer

Temperatuur


13.4 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27